Despre Noi

 

 

13 ani de experienta

Povestea mãrcii Print Me îsi are începutul în 2007 când doi tineri entuziasti au înfiintat compania PRINT SIBIU al cãrei obiect de activitate erau grafica si productia publicitarã. Serviciile de creatie si productie publicitarã s-au extins, noi produse au fost adãugate în portofoliu, iar echipa s-a mãrit considerabil. Din mica afacere de la început compania a devenit un business solid care si-a pãstrat ambitia si implicarea inilialã, adãugând profesionalismul dobândit pe parcurs.
Cu un portofoliu semnificativ i cu o experiențã relevantã în zona tipãriturilor de orice naturã, în 2017 compania avea sã treacã prin mici modificãri de structurã. Datoritã numãrului mare de comenzi din sfera printurilor digitale, s-a înfiripat ideea de a se crea un nou departament si mai apoi o marcã, strict responsabile cu acest tip de comenzi. În urma unor investiții importante în echipamente profesionale și a unui plan de business bine stabilit, departamentul de producție al agenției s-a transformat în www.printeaza-ma.ro
Așa a luat naștere marca PrintME.

Since 2007

Suntem conectați și în mediul online, astfel am dezvoltat noi proiecte:

www.printeaza-ma.ro

Un magazin online care oferă tablori pe diferite materiale, tapet,folii sablare,folii solare, folii mobila, mai exact cel mai complet magazin de accesorii pentru casa si birou, din mediul online. Suntem o echipă tânără dar cu experienţă de peste 10 ani în acest domeniu.

Ne bazăm pe valori precum credibilitatea, deoarece încrederea clientului în serviciile noastre ne obligă să rezolvam solicitările acestuia la cel mai înalt nivel de calitate.

 

 

   www.printsibiu.ro

Va ofera o gama ampla de servicii profesionale Productie Publicitara, tipar digital,tricouri inscriptionate, promotionale, gravura laser,

firme luminoase,litere volumetrice, tipizate, sisteme de afisaj, steaguri,stampile …

Detinem tehnologie de ultima generatia de la producatori consacrati in domeniu : Mutoh, Epson,Konica Minolta.

 

De fapt, tot ce facem este sa indeplinim misiunea Print Sibiu de a implementa experienta acumulata pentru a oferi servicii ireprosabile, la preturi corecte.

Comenzi online

Tablouri vandute

Ani de experienta

Print Me

0756 762 763

Sibiu,

Str Dorului nr.20

 

Email

comenzi@printeaza-ma.ro

Program 

Luni: 09.00-16.00
Marti: 09.00-16.00
Miercuri : 09.00-16.00
Joi: 09.00-16.00
Vineri: 09.00-16.00
Sambata: Inchis 
Duminica: Inchis 

Trimite mesaj